Πως να διαλέξω το σωστό Μπέκ εύκολα;

Πως να διαλέξω το σωστό Μπέκ εύκολα;

Ο καλύτερος ψεκαστήρας κήπου μπορεί να σας βοηθήσει να διατηρήσετε το γκαζόν σας πλούσιο! Φέτος προβλέπεται να είναι άλλο ένα ζεστό καλοκαίρι με μακρά ξηρά περίοδο που θα κάνει ακόμα και το πιο πράσινο γκαζόν σε μια πιο ανοιχτή απόχρωση του καφέ…!

Δεν το θέλουμε αυτό !

Υπάρχουν πολλά μπεκ για γκαζόν στην αγορά και κάποιοι είναι πολύ καλύτεροι από άλλους, ειδικά σε περιοχές με χαμηλή πίεση νερού. Αλλά ποιος καταιονιστήρες όπως και ονομάζονται είναι  καλύτερος για το γκαζόν σας;

Εάν ενδιαφέρεστε για κορυφαία τεχνολογία που θα βοηθήσει τον κήπο σας να φαίνεται περιποιημένος και όμορφος, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα προϊόντα μας μας για το καλύτερο σύστημα ποτίσματος κήπου, τα καλύτερα κλαδευτήρια και τα καλύτερα ψαλίδια κήπου!

Τα περισσότερα από τα εργαλεία κήπου που διαθέτουμε είναι για άτομα με κήπους μικρού ή μεσαίου μεγέθους – αλλά αν ο κήπος σας είναι τεράστιος, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε τα καλύτερα εργαλεία και για αυτό.

Συμβουλές ποτίσματος και επιλογή Μπεκ

Όπως με το πότισμα απλής μορφής, με το ποτιστήρι , η βέλτιστη ώρα για να το κάνετε είναι το πρωί. Ενεργοποιώντας το μπεκ σας το πρωί, βοηθάτε το φυτό ή το γκαζόν να συγκρατεί το νερό που έχει εναποτεθεί πάνω του, αντί να εξατμίζεται. Εάν ποτίζετε ένα γκαζόν, συνιστάται να χρησιμοποιείτε το ψεκαστήρα σας μία φορά την εβδομάδα ή μερικές φορές την εβδομάδα σε παρατεταμένο ξηρό καιρό και να εναποθέτετε περίπου 10 εκατοστά νερό πάνω του. Αυτό διαρκεί περίπου μία ώρα, αλλά προφανώς διαφέρει μεταξύ της μάρκας του ψεκαστήρα.

Ωστόσο, μια ερώτηση που πρέπει να προσέχετε είναι τα μπεκς ‘’χρησιμοποιούν πολύ νερό;” … η απάντηση είναι ναι!  Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε έναν καταιονιστή τις καλύτερες πρωινές ώρες της ημέρας για να αυξήσετε την αποτελεσματικότητά του σε μια δεδομένη στιγμή.

Είναι εντάξει να ποτίζετε φυτά και χλοοτάπητες το απόγευμα και το βράδυ, ωστόσο, αυτό πρέπει να γίνεται με ελεγχόμενο τρόπο, καθώς τα υγρά φύλλα ή το βαλτωμένο έδαφος βοηθούν  τους μύκητες, τα βρύα και τη μούχλα, κάτι που είναι επιζήμιο για την υγεία του γκαζόν ή των φυτών. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το πότισμα το πρωί είναι το καλύτερο που μπορείτε να επιλέξετε – τα φυτά απορροφούν το νερό και το χρησιμοποιούν κατά τις ώρες αιχμής του ήλιου της ημέρας, που σημαίνει ότι στεγνώνουν μέχρι το βράδυ.

Τέλος, εξετάζοντας το επιχείρημα του παλιού ποτίσματος εναντίον του ψεκαστήρα νερού: και οι δύο μορφές ποτίσματος έχουν τον χρόνο, τον τόπο και τα οφέλη τους. Για παράδειγμα, εάν χρειάζεται απλώς να ποτίσετε ένα μεγάλο κομμάτι γκαζόν ή μια καλλιέργεια από τα ίδια φυτά, ένας καταιονιστής ή μπεκ είναι μια εξαιρετική λύση. Ποτίζει τα πάντα ομοιόμορφα και με σχεδόν μηδενική προσπάθεια από τον κηπουρό. Ωστόσο, εάν έχετε ένα μάτσο διαφορετικά φυτά το ένα δίπλα στο άλλο που όλα θα ωφεληθούν από διαφορετικές ποσότητες νερού, το πότισμα με το χέρι είναι προφανώς καλύτερο. Το πότισμα με το χέρι σάς επιτρέπει επίσης να ποτίζετε πράγματα σε στενές περιοχές χωρίς να βραχούν και να γλιστράτε σε επιφάνεις όπως μονοπάτια και πλάκες.

Τα καλύτερα μπεκ κήπου

Υπάρχουν μερικοί καθιερωμένοι κατασκευαστές μπεκ κήπου, καθώς και πολλοί ανερχόμενοι κατασκευαστές, που παράγουν προϊόντα αυτήν τη στιγμή. Οι δύο μεγαλύτερες ονομασίες στους εκτοξευτήρες νερού είναι οι οικονομικοί Kuankuanbao, και το παλμικό Metal Water Sprinkler.

Φυσικά από τη δοκιμή πολλών διαφορετικών εκτοξευτήρων από αυτούς τους δύο, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι πρέπει να επιλέξετε αυτούς με σιγουριά.

Ένας άλλος κατασκευαστής με σπουδαία γενεαλογία είναι o hasston, η οποία εταιρία έχει επεκτείνει πολύ την προσφορά της επιθετικά τα τελευταία χρόνια. Τώρα προσφέρει μια μεγάλη γκάμα εκτοξευτών, συμπεριλαμβανομένων περιστρεφόμενων, παλμικών και ταλαντευόμενων μοντέλων.

Υπάρχουν επίσης πολλοί κατασκευαστές προσανατολισμένοι στον προϋπολογισμό, όπως οι Aolun, Silverline, Onarway, Amlion, Hotelvs, ENJSD, Aiglam και άλλα.

ΠΩΣ Επιλέγω το καλύτερο μπεκ;

Οι ψεκαστήρες διατίθενται σε μια ποικιλία διαφορετικών μεγεθών, χρωμάτων,ειδών εκτόξευσης , αλλά πολλά από τα πράγματα που αναζητούμε σε ένα καλό ψεκαστήρα κήπου παραμένουν ομοιόμορφα, όπως η κάλυψη, η εμβέλεια, οι τρόποι λειτουργίας και η ποιότητα κατασκευής. Αυτά είναι τα πράγματα που προσέχουμε όταν αξιολογούμε έναν καταιονιστή κήπου!

Για παράδειγμα, υπάρχουν πολλοί τύποι ταλαντευόμενων ψεκαστήρων στην αγορά, αλλά ορισμένοι έρχονται με πλαστικά εξαρτήματα και άλλοι με μεταλλικά. Παράλληλα πρέπει να δώσουμε βάση το μέγεθος έκτασης της αυλής, να είστε δηλαδή ενημερωμένοι για την έκταση που θέλετε να προγραμματίσετε να ποτίζεται.

Σημαντικό είναι επίσης να μάθετε κατά τη διάρκεια των δοκιμών σας, πόσο εύκολο είναι να ρυθμιστεί και να λειτουργήσει ένας εκτοξευτής γκαζόν. Το τελευταίο πράγμα που θέλει οποιοσδήποτε είναι ένα υποτιθέμενο μοντέλο που κάνει τα πάντα αλλά είναι παραπάνω ακριβό χωρίς λόγο ή δεν είναι εύκολο και αποτελεσματικό στη χρήση του. Συχνά τα πιο απλά προϊόντα λειτουργούν καλύτερα.

Τέλος μπορούμε να σας συμβουλέψουμε εκτός από το ποιο μπεκ είναι τελικά κατάλληλο για εσάς μέχρι και ποιο θα επιλέγαμε εάν έχετε ήδη μπει στην διαδικασία αγοράς και δεν απέδωσε, να επιλέξετε όχι μόνο απλώς για να βγάλει..τη σεζον!

Write a comment

Your email address will not be published. All fields are required