Καλώς ήρθατε στο e-geoprostasia.gr

Η Φιλοσοφία μας

Η Γεωπροστασία και το e-geoprostasia.gr είναι αποτέλεσμα της επαγγελματικής συνένωσης δυο επαγγελματιών στο χώρο των αγροεφοδίων και της δημόσιας υγείας.

Ο Πουδούρης Παναγιώτης έχει διατελέσει διοικητικό στέλεχος σε εταιρίες αγροεφοδίων ενώ ο Χουνουζίδης Γεώργιος δραστηριοποιείται την τελευταία δεκαετία στο χώρο της Δημόσιας Υγείας ως ιδρυτής της Εντομοτεχνικής.

Στόχος της Γεωπροστασίας είναι η παροχή ποιοτικών και υπεύθυνων λύσεων σε όλο το φάσμα των αγροεφοδίων.

Η ομάδα του e-geoprostasia.gr

Παναγιώτης Πουδούρης - Γεωπόνος

Παναγιώτης Πουδούρης

Γεωπόνος
Ο Παναγιώτης είναι Γεωπόνος και από τις αρχές του 2019 συνιδιοκτήτης της Γεωπροστασίας. Στην επαγγελματική του σταδιοδρομία μετράει πάνω από δέκα χρόνια στον τομέα της ολοκληρωμένης διαχείρισης αγροτικών εκμεταλλεύσεων.

Έχει υπάρξει,για 9 χρόνια στέλεχος και τελικά γενικός διευθυντής σε μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες εμπορίας αγροτικών εφοδίων και παροχής μελετητικών υπηρεσιών, καθώς και διευθυντής πωλήσεων σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής και εμπορίας λιπασμάτων.

Παρακολουθεί και εκπαιδεύεται καθημερινά σε τομείς φυτοπροστασίας,διοίκησης και μάρκετινγκ.Τρέφει μεγάλη αγάπη για τον αθλητισμό και τον υγιεινό τρόπο ζωής.Δηλώνει δρομέας μεγάλων αποστάσεων.

Γιώργος Χουνουζίδης

Γεωπόνος
Έχοντας εκπληρώσει τις γεωπονικές σπουδές του, ο Γιώργος τα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας εργαζόταν στον τομέα της φυτοπροστασίας ως σύμβουλος και υπεύθυνος πωλητής γεωργικών φαρμάκων.

Μαζί με τον Παναγιώτη ίδρυσαν τη Γεωπροστασία το 2019.Είναι επίσης ιδρυτής της Εντομοτεχνικής , αποφασίζοντας να ασχοληθεί εξ ολοκλήρου με το κομμάτι της ολοκληρωμένης διαχείρισης παρασίτων.

Ο Γιώργος παρακολουθεί ανελλιπώς σεμινάρια και ημερίδες που αφορούν την ολοκληρωμένη διαχείριση παρασίτων και ενημερώνεται για όλες τις νέες τεχνικές εφαρμογών. Επίσης κατέχει τον τίτλο της διδακτικής επάρκειας, ενώ η αγάπη του για τον Αθλητισμό τον οδήγησε στην απόκτηση ενός δεύτερου πτυχίου, αυτού της Γυμναστικής Ακαδημίας.

Σταμπουλή Ζωή - Γεωπόνος

Σταμπουλή Ζωή

Γεωπόνος
Η Ζωή είναι απόφοιτη Γεωπόνος του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και του τμήματος Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας . Αποτελεί μέλος της ομάδας της Γεωπροστασίας από το Μάιο του 2020.

Στην προγενέστερη εργασιακή της εμπειρία έχει εργαστεί ως στέλεχος εταιρίας εμπορίας αγροτικών εφοδίων και παροχής μελετητικών υπηρεσιών και ως Γεωπόνος στην Υπηρεσία Περιβάλλοντος και Συντήρησης Πρασίνου του Δήμου Κιλκίς.