Ο απόλυτος οδηγός για το πώς να απαλλαγείτε από τους αρουραίους στη σοφίτα και .. τον κήπο σας!

Επιβεβαιώστε την παρουσία των αρουραίων αρχικά. Θα πρέπει να είστε σίγουροι προκειμένου να γίνει και η σωστή θεραπεία.

Υπάρχουν πολλά παράσιτα που μπορούν να μπουν στο χώρο της σοφίτας, στο σπίτι ή στον κήπο σας σας και να προκαλέσουν όλεθρο..!Ένας τρόπος για να το αποφύγετε είναιφυσικά ή αντιμετώπιση τους έξυπνα, με το Ποντικοφάρμακο Notrac Blox.

Εκτός από τους αρουραίους, μπορεί επίσης να βρείτε ποντίκια, σκίουρους, ρακούν και νυχτερίδες οπότε προετοιμαστείτε για μάχη!

Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό να επιβεβαιώσετε ότι έχετε αρουραίους και όχι άλλο είδος παρασίτου προτού επιτεθείτε στο πρόβλημα των αρουραίων σας.

Μερικά κοινά σημάδια μόλυνσης από αρουραίους

Περιττώματα και ούρα αρουραίων που καλύπτουν μόνωση, σανίδες δαπέδου και άλλες περιοχές στη σοφίτα σας

Μασημένη μόνωση, ξύλινα δοκάρια και άλλα υπολείμματα στον κήπο.

Παράξενοι θόρυβοι που προέρχονται από τη σοφίτα ή την αποθήκη σας όλη τη νύχτα (οι αρουραίοι είναι γνωστό ότι είναι νυχτερινοί και είναι πιο δραστήριοι όταν δύει ο ήλιος)

Εάν παρατηρήσετε κάποιο από αυτά τα πράγματα , πιθανότατα έχετε πρόβλημα με αρουραίους. Είναι σημαντικό να ενεργείτε γρήγορα, καθώς οι αρουραίοι μπορούν να πολλαπλασιαστούν βιαστικά. Ένα μόνο ζευγάρι αρουραίων θα μπορούσε να γεννήσει περισσότερους από 2.000 απογόνους σε μόλις 12 μήνες, αν δεν μπορείτε να τους απομακρύνετε από το σπίτι σας.

Μάθετε πώς οι αρουραίοι έχουν πρόσβαση στη σοφίτα σας

Μόλις επιβεβαιώσετε ότι, στην πραγματικότητα, έχετε αρουραίους στο σπίτι ή στην αυλή και κήπο σας, το επόμενο βήμα που θα κάνετε είναι να καταλάβετε πώς μπαίνουν σε αυτά. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το συνειδητοποιούν αυτό. Αλλά πολλοί αρουραίοι μπορούν να σκαρφαλώσουν στην πλευρά των σπιτιών και να μπουν σε χώρους  μέσω αεραγωγών και οπών σε μια στέγη. Μπορούν επίσης να εισέλθουν στο σπίτι σας από μια μικροσκοπική ρωγμή ή τρύπα στο θεμέλιο σας μέσα από τους τοίχους του σπιτιού σας. Ανεξάρτητα από το πώς το κάνουν, είναι σημαντικό για εσάς να μάθετε πώς οι αρουραίοι μπαίνουν στην ιδιοκτησία σας πριν αρχίσετε να προσπαθείτε να τους εξαφανίσετε. Διαφορετικά, θα διαπιστώσετε ότι μια σταθερή ροή αρουραίων θα συνεχίσει να διοχετεύεται στον κήπο σας, ανεξάρτητα από το πόσο σκληρά εργάζεστε για να τους αφαιρέσετε. Φυσικά το Ποντικοφάρμακο Notrac Blox κάνει καλή δουλειά, ειδικά για τον κήπο σας αρκει φυσικά να μην έρχεται σε επαφή με τυχόν κατοικίδια ζώα.

Ρυθμίστε παγίδες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για αρουραίους σε όλη τη κατοικία σας.

Εάν έχετε ένα σχετικά μικρό πρόβλημα με αρουραίους  , ίσως μπορέσετε να το φροντίσετε μόνοι σας. Μπορείτε να το κάνετε στήνοντας παγίδες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για αρουραίους ή με τη βοήθεια του Ποντικοφάρμακου Notrac Blox.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε κανονικές παγίδες ποντικιού για πρόβλημα αρουραίων. Αυτές οι παγίδες θα έχουν συνήθως μικρή έως καθόλου επίδραση στους αρουραίους. Αντίθετα, επενδύστε σε παγίδες για αρουραίους βαρέως τύπου και, εάν είναι απαραίτητο, βιδώστε τις στις σανίδες δαπέδου στο σπίτι σας για να τις διατηρήσετε σταθερές.

Σφραγίστε το σπίτι σας και καθαρίστε το χώρο σας

Είτε απομακρύνετε μόνοι σας τους αρουραίους από το σπίτι σας είτε καλέσετε έναν επαγγελματία ειδικό για την καταπολέμηση παρασίτων για να το κάνει, θα πρέπει πάντα να σφραγίζετε το σπίτι σας μόλις ολοκληρωθεί η αφαίρεση των αρουραίων. Περπατήστε στο εξωτερικό του και ελέγξτε για τυχόν πιθανά σημεία εισόδου που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν οι αρουραίοι για να εισέλθουν στην οικία σας. Οι αρουραίοι έχουν σώμα που είναι πολύ μακρύ και εύκαμπτο, γεγονός που τους διευκολύνει να περάσουν από τις πιο μικρές τρύπες και ρωγμές. Θα πρέπει επίσης να καθαρίσετε τη σοφίτα ή αποθήκη σας μετά από προσβολή αρουραίου. Μπορείτε να απολυμάνετε τον χώρο με τη βοήθεια μιας εταιρείας που ειδικεύεται στον καθαρισμό σοφίτας.

Συνεχίστε να προσέχετε για σημάδια αρουραίων

Μόλις εξαλείψετε ένα πρόβλημα με αρουραίους, είναι καλό να αποκτήσετε τη συνήθεια να πηγαίνεται στους χώρους όπως αποθήκη η σοφίτα μία φορά κάθε λίγες εβδομάδες για να δείτε εάν παρατηρείτε σημάδια ότι οι αρουραίοι επιστρέφουν. Στην ιδανική περίπτωση, δεν θα πρέπει να δείτε τίποτα πολύ ανησυχητικό κατά τη διάρκεια αυτών των ελέγχων. Αλλά αν τύχει να συναντήσετε ένα από τα πολλά σημάδια των αρουραίων, θα πρέπει να επιστρέψετε στη δράση και να επιτεθείτε κατά μέτωπο στο πρόβλημα. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποτρέψετε την επανεμφάνιση ενός προβλήματος με αρουραίους.

Μάθετε περισσότερα για το πώς να απαλλαγείτε από τους αρουραίους

Τώρα που ξέρετε πώς να απαλλαγείτε από τους αρουραίους, θα πρέπει να αρχίσετε να το κάνετε αμέσως. Οι αρουραίοι μπορούν να καταλάβουν ένα σπίτι πολύ γρήγορα αν δεν είστε προσεκτικοί. Θα πρέπει επίσης να κάνετε μια προσπάθεια να καθαρίσετε τον χώρο σας, ώστε να μην προσελκύει περισσότερους αρουραίους στο μέλλον. Πετώντας πράγματα που δεν χρειάζεστε και αποθηκεύοντας σωστά τα υπάρχοντά σας, μπορείτε να δώσετε στους αρουραίους λιγότερα μέρη για να κρυφτούν. Χρειάζεστε βοήθεια για να θέσετε υπό έλεγχο ένα πρόβλημα με αρουραίους στη σοφίτα σας ή σε άλλο μέρος του σπιτιού σας;

Πώς να αποτρέψετε τις προσβολές

Είτε έχετε προβλήματα με αρουραίους ή ποντίκια, θα πρέπει να κάνετε μια ετήσια επιθεώρηση του κτιρίου σας για να βρείτε δομικές ρωγμές ή ρωγμές. Σφραγίστε τα με καλαφάτισμα ή ατσάλινο μαλλί.

Διατηρήστε όλους τους χώρους μέσα και γύρω από το σπίτι σας απαλλαγμένοι από ακαταστασία. Είναι επίσης συνετό να εξαλείψετε την υπερβολική υγρασία από το σπίτι σας για να τους αποτρέψετε από την πρόσβαση σε μια πηγή πόσιμου.

Φυλάξτε τα τρόφιμα σας σε αεροστεγή δοχεία και απομακρύνετε αμέσως τυχόν σκουπίδια από το σπίτι σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να σας βοηθήσουμε να ζήσετε χωρίς τρωκτικά.

Write a comment

Your email address will not be published. All fields are required