Γάτες στον κήπο: Διωξτε τες με ακίνδυνο τρόπο με το Απωθητικό Σκύλου Γάτας Compo Repeller | 500cc

Υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να απαλλαγείτε από τις γάτες στην αυλή σας, αυτά τα συμπαθητικά πλάσματα, μπορούν να προκαλέσουν ζημιές.! Μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε ένα σύστημα ψεκαστήρων που ενεργοποιείται με κίνηση για να αποτρέψετε τις γάτες από το να μπουν στην αυλή σας. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε μια συσκευή υπερήχων για να τα κρατήσετε μακριά. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος,είναι τα απωθητικά, όπως το Απωθητικό Σκύλου Γάτας Compo Repeller | 500cc. προκειμένου να περιορίσετε κάποια σημεία και όχι όλο τον κήπο σας!

Όποια και αν είναι η ράτσα της γάτας σας, είτε είναι αδέσποτη είτε άγρια, βεβαιωθείτε ότι κατανοεί ότι οι φράκτες και οι γραμμές ιδιοκτησίας πρέπει να διατηρούνται στη θέση τους. Ένα απωθητικό μπορεί να κρατήσει τις γάτες μακριά, χωρίς να τις βλάψει και είναι καλός αποτρεπτικός παράγοντας να τις διατηρήσει μακριά. Το υπέρυθρο χρησιμοποιείται σε ψεκαστήρες που ενεργοποιούνται με κίνηση για να ανιχνεύσει πότε ένα ζώο εισέρχεται σε απαγορευμένη περιοχή.

Πώς να κρατήσετε τις γάτες έξω από το σπίτι σας

Αυτό είναι το ιδανικό περιβάλλον για δραστηριότητες σε εσωτερικούς χώρους. Υπάρχουν διάφορες μέθοδοι για να αποτρέψετε τις γάτες να εισέλθουν στο σπίτι σας. Μια εναλλακτική λύση είναι να χρησιμοποιήσετε φώτα ευαίσθητα στην κίνηση που εκπέμπουν έντονο φως για να τρομάξουν τη γάτα μακριά. Είναι επίσης δυνατό να αποκτήσετε απωθητικό γάτας που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να απωθεί τις γάτες. Αν δείτε τη γάτα να πηγαινοέρχεται από το σπίτι, μπορεί να θέλετε να βάλετε ένα δίχτυ ή ένα φράγμα για να την κρατήσετε μακριά σας.

Απωθητικό εξωτερικού χώρου

Αποσπάστε την προσοχή των γατών από κήπους, παρτέρια και συγκεκριμένες περιοχές ιδιοκτησίας σκορπίζοντας αρωματικά αντικείμενα που δεν αρέσουν στην όσφρησή τους, όπως φρέσκες φλούδες πορτοκαλιού ή λεμονιού, σπρέι βιολογικής άρωμα εσπεριδοειδών, κατακάθι καφέ, ξύδι, καπνός για πίπες ή έλαιο λεβάντας.

Το Απωθητικό Σκύλου Γάτας Compo Repeller | 500cc. είναι ταυτόχρονα ισχυρό και αποτελεσματικό στην προστασία των γατών. Τα προϊόντα compo repeller θα σας καταπλήξουν..! Για να μην ξαναρχίσουν τα ζώα τα ίχνη τους, είναι πολύ σημαντικό να αφαιρέσετε όλες τις ακαθαρσίες πριν από την εφαρμογή. Ψεκάστε ομοιόμορφα πάνω και γύρω από τις περιοχές που θέλετε να προφυλάξετε. Οι τακτικά μολυσμένες περιοχές πρέπει να ψεκάζονται μία φορά την ημέρα στην αρχή. Ο καλύτερος τρόπος για να το χρησιμοποιήσετε είναι να το ψεκάζετε με ένα μπετόνι περίπου, κάτι που διασφαλίζει ότι έχετε άφθονη χρήση για μεγάλο χρονικό διάστημα και για να προστατέψει το γκαζόν, το γκαράζ, τον κήπο, το υπόστεγο ή οπουδήποτε χρειάζεται να κρατήσετε τις γάτες μακριά από το σπίτι σας.

Εκτός από ασφαλείς φόρμουλες, αυτή είναι μια φόρμουλα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι για γάτες. Αυτό το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κόψει τις κακές συνήθειες μεταξύ κατοικίδιων ζώων και κατοικίδιων ζώων και μπορεί να είναι ένα πολύτιμο εργαλείο σε αυτή την προσπάθεια Χρησιμοποιώντας αυτό το απωθητικό για γάτες, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εκπαιδεύσει γάτες ώστε να αποφύγουν την είσοδο στον κήπο σας. Υπάρχουν πολλοί τύποι απωθητικών γάτας που διατίθενται για χρήση σε εξωτερικούς χώρους. Αυτό το παραδοσιακό σπρέι είναι τόσο μη τοξικό όσο και ασφαλές για χρήση τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Πρέπει να δίνεται προσοχή στην πίσω αυλή, στο μπροστινό γκαζόν και στα κρεβάτια του κήπου σας ανά πάσα στιγμή.

Προσδιορίστε το κόστος κάθε είδους, πόσο θα κοστίσει και πόσο χρόνο θα σας πάρει για να το χρησιμοποιήσετε. Μακροπρόθεσμα, μια μεγαλύτερη αρχική αγορά μπορεί να αξίζει περισσότερο από μια μικρότερη. Αποφύγετε τη χρήση τοξικών, επιβλαβών χημικών ουσιών.

Τα απωθητικά μπορεί να είναι αποτελεσματικά στην αποτροπή των αδέσποτων γατών, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης του αριθμού γάτας σε μια περιοχή, της μείωσης της ποσότητας των ρύπων γάτας ή των απορριμμάτων γάτας. Στην πρώτη περίπτωση, μερικές γάτες μπορεί να γίνουν πιο αποφασισμένες να εισέλθουν σε περιοχές όπου έχουν χρησιμοποιηθεί απωθητικά, προκαλώντας δυνητικά σύγκρουση. Ο δεύτερος παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι ότι ορισμένα απωθητικά μπορεί να είναι ερεθιστικά για τον άνθρωπο ή ακόμη και επικίνδυνα για αυτούς σε ορισμένες περιπτώσεις.

Για να χρησιμοποιήσετε τα απωθητικά με τρόπο ασφαλή και αποτελεσματικό τόσο για τον άνθρωπο όσο και για τις γάτες, πρέπει να γνωρίζετε τους κινδύνους που συνδέονται με αυτά και να γνωρίζετε τις προφυλάξεις που πρέπει να λαμβάνουν.

Σε κάθε περίπτωση το Απωθητικό Σκύλου Γάτας Compo Repeller | 500cc είναι ένα πολύ αποτελεσματικό προϊόν που απωθεί τις.. συμπαθέστατες γάτες  από τα μέρη που επιθυμείτε..!

Write a comment

Your email address will not be published. All fields are required