Χρήση Αμινοξέων Kelp για φυτά: Οφέλη & Οδηγίες χρήσης

Είτε είστε έμπειρος κηπουρός είτε απλώς βρίσκετε ενδιαφέρον σε αυτόν τον ..θαυμαστό κόσμο, σίγουρα έχετε αναρωτηθεί για εναλλακτικούς τρόπους για να ταΐσετε τα φυτά σας! Τόσο τα χημικά όσο και τα οργανικά λιπάσματα έχουν τα μειονεκτήματά τους. Τι γίνεται λοιπόν με τα Αμινοξέα Kelp-100 | 5lt ;

Πρόκειται για 100% φυσικό εκχύλισμα φυκιού Εklonia maxima για ριζοπότισμα και διαφυλλική εφαρμογή.

Ουσία βοηθητική της ανάπτυξης των φυτών που: Βελτιώνει το χρώμα και το περιεχόμενο σε σάκχαρα στα επιτραπέζια σταφύλια. Αυξάνει τη σοδειά των λαχανικών, των ψυχανθών και των σιτηρών. Αυξάνει ποσοτικά και ποιοτικά τη σοδειά. Μειώνει το στρες της μεταφύτευσης και αυξάνει την ανάπτυξη των φυταρίων οπωροφόρων δέντρων και αμπέλου.

Είναι η σκόνη από φύκια καλή για τα φυτά..;

Το αλεύρι από φύκια είναι ένα εξαιρετικό λίπασμα καθώς έχει μια αφθονία μικροθρεπτικών συστατικών, μακροθρεπτικών συστατικών και αμινοξέων, τα οποία είναι ζωτικής σημασίας για την υγεία των φυτών. Το Kelp έχει επίσης φυσικό αλγινικό για να συνδέει τους κόκκους του εδάφους μεταξύ τους, το οποίο κάνει …θαύματα στην τροποποίηση της υφής του εδάφους.

Γεύμα.. Kelp για γερά φυτά!

Το φύκι ως λίπασμα διατίθεται σε δύο μορφές: αλεύρι φυκιών και υγρό. Το υγρό

είναι ιδανικό λίπασμα για τους περισσότερους τύπους εδάφους εκτός από το σοβαρά εξαντλημένο έδαφος.

Σε τι είναι καλό το Kelp;

Εάν μπορείτε να ξεπεράσετε τη δυσάρεστη μυρωδιά, τα φύκια είναι μια εξαιρετική πηγή καροτενοειδών και φλαβονοειδών. Αυτά τα δύο αντιοξειδωτικά βοηθούν το σώμα να καταπολεμήσει τις καρδιαγγειακές παθήσεις που προκαλούνται από τις ελεύθερες ρίζες.

Τα αντιοξειδωτικά συνδέονται με τις ελεύθερες ρίζες στο αίμα και τις καθιστούν αβλαβείς. Το φύκι είναι επίσης πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά με χαμηλή περιεκτικότητα σε λίπος και θερμίδες, καθιστώντας το μια καλή τροφή για δίαιτα.

… Επίσης, φυσικά, κάνει ένα υπέροχο λίπασμα για τον κήπο σας!

Οφέλη του Kelp για τα φυτά

Το Kelp έχει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται τα περισσότερα φυτά.

Αυτά περιλαμβάνουν μακροθρεπτικά συστατικά όπως το άζωτο, ο φώσφορος και το κάλιο καθώς και αμινοξέα και ιχνοστοιχεία όπως ο σίδηρος, το βόριο, το μαγγάνιο και ο ψευδάργυρος.

Ποια φυτά ωφελούνται από το Kelp;

Γενικά, τα περισσότερα φυτά θα ωφεληθούν από τα φύκια. Το φυσικό φύκι που αναπτύσσεται στον ωκεανό βελτιώνει τη γεύση των φρούτων και ενεργοποιεί την υγιή ανάπτυξη των φύλλων, των στελεχών και των ριζών του φυτού.

Είναι ασφαλές να το χρησιμοποιήσετε με λαχανικά, φρούτα και ανθοφόρα φυτά στον κήπο σας.

Είναι καλό το Kelp για φυτά εσωτερικού χώρου;

Το Kelp είναι μια καλή πηγή θρεπτικών συστατικών για τα φυτά εσωτερικού χώρου. Είτε τα φυτά σας ανθίζουν είτε όχι, η προσθήκη του στο έδαφος βελτιώνει την ικανότητα των φυτών να απορροφούν θρεπτικά συστατικά.

Εάν το χώμα είναι πολύ εξαντλημένο, τα φύκια θα προσθέσουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και αμινοξέα που βοηθούν το φυτό εσωτερικού χώρου σας να αναπτυχθεί και να ευδοκιμήσει..!

Η αναλογία μακροθρεπτικών συστατικών στα φύκια είναι 1-0-4. Έχει χαμηλές ποσότητες αζώτου, καθόλου φώσφορο και σχετικά υψηλή συγκέντρωση καλίου.

Οι μέτριες ποσότητες των μακροθρεπτικών συστατικών στο Kelp καθιστούν μια ασφαλέστερη επιλογή για τη λίπανση των φυτών σας χωρίς τον κίνδυνο καύσης τους. Ρωτήστε τους έμπειρους συνεργάτες μας για περισσότερα!

Είναι καλό το Kelp ως σπρέι φυλλώματος;

Το φύκι για διαφυλλικό ψεκασμό είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος εφαρμογής λιπάσματος από φύκια. Τα φύλλα απορροφούν τα θρεπτικά συστατικά του ψεκασμού περίπου 8 έως 20 φορές περισσότερο από τα φύκια στο έδαφος.

Εάν το φυτό σας υποφέρει από υποσιτισμό, αυτός είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να το αναζωογονήσετε.

Είναι το Kelp καλό για τα λουλούδια;

Δεδομένου ότι τα φύκια δεν περιέχουν φώσφορο, δεν κάνουν πολλά για να ενισχύσουν την ανθοφορία του φυτού.

Ωστόσο, τα φύκια είναι πλούσια σε κυτοκινίνες, μια αυξητική ορμόνη, που βελτιώνει την ικανότητα του φυτού να καταπολεμά τις ασθένειες και να έχει υγιές φύλλωμα.

Αυτό μπορεί να έχει έμμεσο αντίκτυπο στον αριθμό, το μέγεθος και τα χρώματα των λουλουδιών που παράγει το φυτό.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα αμινιξέα kelp για λίπασμα σχεδόν οποιοδήποτε φυτό στον κήπο σας, καθώς και φυτά εσωτερικού χώρου. Βελτιώνει τη γεύση των φρούτων, ‘’δένει’’ εδάφους και προάγει τη συνολική υγεία και ανάπτυξη των φυτών σας. Ετοιμαστείτε για θεαματικά αποτελέσματα στον κήπο σας!

 

Write a comment

Your email address will not be published. All fields are required