Ακάρεα στο στρώμα; Καταπολεμήστε τα με το Rexit Acakor!

Ακάρεα στο στρώμα; Καταπολεμήστε τα με το Rexit Acakor! 

Τι είναι μικρότερο από έναν κόκκο άμμου, που ζει στο σπίτι σας και είναι ο λόγος για το 70% των αναπνευστικών σας αλλεργιών; 

Αυτό φυσικά είναι το κοινό άκαρι οικιακής σκόνης, ένα μικροσκοπικό παράσιτο που μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο που αναπνέετε και κοιμάστε στο σπίτι σας.. 

Τους αρέσει να τρυπώνουν στο ύφασμά του κρεβατιού και να ‘’απολαμβάνουν’’ τα νεκρά κύτταρα του δέρματός σας. Και, για αυτόν τον λόγο, το κρεβάτι σας είναι το τέλειο μέρος για να φτιάξουν το σπίτι τους. 

Σε αντίθεση με τους κοριούς, τα ακάρεα δεν ενέχουν σημαντικούς κινδύνους για την υγεία. Ωστόσο, οι πρωτεΐνες των ακάρεων της σκόνης μπορούν να προκαλέσουν συμφόρηση, ρινική καταρροή, υγρά μάτια και άλλες αλλεργικές αντιδράσεις. Αν μάλιστα εγκατασταθούν στο ύφασμα του στρώματός σας ή στο μαξιλάρι σας, μπορεί να είναι δύσκολο να απαλλαγείτε από τα αλλεργιογόνα τους. Για κάθε περιοχή που πλήττεται στο σπίτι σας από ακάρεα, το Rexit Acakor αναλαμβάνει δράση στον περιβάλλοντα χώρο, στα έπιπλα και γενικά στα σημεία που δεν μπορούν πλυθούν, εξασφαλίζοντας καθαρό περιβάλλοντα χώρο εξολοθρεύοντας ακάρεα, κοριούς και άλλα βαδιστικά και ιπτάμενα έντομα. Το Rexit Acakor είναι άοσμο, με μεγάλη υπολειμματική διάρκεια, δεν αποχρωματίζει και μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας στο στρώμα. 

Εάν ξυπνάτε με φαγούρα στο δέρμα, υγρά μάτια ή καταρροή – το πιθανότερο είναι ότι οι αλλεργίες σας προκλήθηκαν από ακάρεα σκόνης στο στρώμα, το μαξιλάρι ή τα σεντόνια σας. Εάν υποφέρετε από αλλεργίες στα ακάρεα σκόνης, το ανοσοποιητικό σας σύστημα αναγνωρίζει τις πρωτεΐνες των ακάρεων σκόνης ως επιβλαβείς! 

…Το σώμα σας απελευθερώνει ισταμίνη που προκαλεί τα συμπτώματα αλλεργίας.!  

Τι είναι το άκαρι της οικιακής σκόνης; 

Τα ακάρεα της σκόνης είναι μικροσκοπικά παράσιτα που τρέφονται με τα νεκρά κύτταρα του δέρματός σας. Ζουν και πεθαίνουν μέσα σε στρώματα, επικαλυμμένα έπιπλα, κλινοσκεπάσματα όπως μαξιλάρια και παπλώματα, χαλιά και χαλιά, κουρτίνες, λούτρινα ζωάκια και πολλά άλλα. Αυτό το πλάσμα που μοιάζει με αράχνη τρέφεται με τις ξηρές νιφάδες του ανθρώπινου δέρματος που ρίχνουμε συνεχώς. Δεδομένου ότι οι άνθρωποι ρίχνουν περισσότερα από 1 εκατομμύριο μικροσκοπικά κομμάτια δέρματος κάθε μέρα, αυτό είναι περισσότερο από αρκετό για να κρατήσει ζωντανό και υγιή τον πληθυσμό των ακάρεων σκόνης που αναπαράγονται γρήγορα. 

Εδώ είναι μερικά Facts για τα ακάρεα σκόνης: 

– Κατά τη διάρκεια ζωής τους 80 ημερών, ένα μόνο άκαρι σκόνης μπορεί να παράγει 1.000 σωματίδια απορριμμάτων! 

– Τα θηλυκά ακάρεα μπορούν να παράγουν έως και 35 νέα αυγά κάθε εβδομάδα! 

– Τα ακάρεα εκτοξεύονται σε πληθυσμό κατά τους ζεστούς, υγρούς μήνες του Ιουλίου και του Αυγούστου! 

Γιατί πρέπει να ανησυχώ για τα ακάρεα της σκόνης; 

Τα ακάρεα της σκόνης στο κρεβάτι σας δεν δαγκώνουν, τσιμπούν ή τρυπώνουν στο δέρμα σας. Ωστόσο, τα μικροσκοπικά αυτά πλάσματα μπορούν να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις. Αν λοιπόν πάσχετε από άσθμα ή αλλεργικό πυρετό, τότε πρέπει να ξέρετε πώς πρέπει να απαλλαγείτε από αυτά τα ερεθιστικά πλάσματα από το περιβάλλον του δωματίου σας, κυρίως καθαρίζοντας καλά το στρώμα σας με προϊόντα όπως το Rexit Acakor! 

Από πού προέρχονται τα ακάρεα της οικιακής σκόνης; 

Τα ακάρεα της σκόνης εμφανίζονται φυσικά σε όλα σχεδόν τα σπίτια. Ωστόσο, γενικά, η υγρασία είναι ο πιο κρίσιμος παράγοντας για τον προσδιορισμό του πόσο γρήγορα αναπαράγονται τα ακάρεα της σκόνης. 

Τα ακάρεα φυσικά δεν μπορούν να πιουν νερό όπως οι άνθρωποι, επομένως βασίζονται στην απορρόφηση της υγρασίας από τον αέρα. Ως αποτέλεσμα, αυτές οι… κηλίδες σκόνης δεν μπορούν να επιβιώσουν σε περιοχές με υψηλή υγρασία ή κλίμα που μοιάζει με έρημο. Γι’ αυτό θα τα βρείτε να ζουν κοντά στο κρεβάτι σας όπου τα υλικά του στρώματος παγιδεύουν τον ιδρώτα που μαζεύεται κάθε βράδυ. 

Συμπτώματα αλλεργίας από ακάρεα οικιακής σκόνης 

Τα συμπτώματα μπορεί να κυμαίνονται οπουδήποτε από σοβαρά έως ήπια, ανάλογα με το πόσο ευαίσθητος είστε στα κόπρανα ακάρεων σκόνης. 

Τα συμπτώματα αλλεργίας  περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε: 

– Φτάρνισμα 

– Συμφόρηση ή δυσκολία στην αναπνοή 

– Καταρροή με παχύρρευστη παραγωγή βλέννας 

– Κόκκινα, φαγούρα στα μάτια 

 Τα σημάδια ερεθισμού στο δέρμα σας περιλαμβάνουν οίδημα, ερυθρότητα και έντονο κνησμό σε περιοχές όπως ο λαιμός ή η μασχάλη σας λόγω αλλεργικής αντίδρασης. 

Αυτά τα συμπτώματα μπορεί να εμφανιστούν με κνίδωση στο δέρμα, που μπορεί να προκαλέσει στους πάσχοντες σημαντική ενόχληση και ακόμη και πόνο κατά καιρούς. Εάν αντιμετωπίζετε τέτοιου είδους πρόβλημα, είναι καλύτερο να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν από τη θεραπεία και να βεβαιωθείτε ότι πρόκειται για ακάρεα σκόνης, όχι για κοριούς..! 

Πώς να ελαχιστοποιήσετε τα ακάρεα της σκόνης και να απαλλαγείτε από την ενοχλητική παρουσία τους;

Για να κρατήσετε τα ακάρεα της σκόνης έξω από το στρώμα σας, χρησιμοποιήστε ένα σεντόνι με υψηλή ποσότητα νημάτων ή μια παπλωματοθήκη. Πλύνετε τα κλινοσκεπάσματα με ζεστό νερό και στεγνώστε τα για να σκοτώσετε όλους τους ενοχλητικούς φίλους μας, ενώ θα σας διευκολύνει και ο καθαρισμός του στρώματος με το Rexit Acakor.

Η διατήρηση των επιφανειών της κρεβατοκάμαρας όσο το δυνατόν πιο απαλλαγμένες από σκουπίδια και ακαταστασία θα συμβάλει επίσης στη μείωση της πιθανότητας να είναι γύρω σας ακάρεα όταν κοιμάστε. Ένα τακτοποιημένο περιβάλλον είναι λιγότερο φιλόξενο για αυτούς τους μικροοργανισμούς που ψάχνουν τρόπο να σας .. ενοχλήσουν. Επίσης, αποφύγετε τη χρήση κλινοσκεπασμάτων με φτερά, μαλλί ή πούπουλο γιατί μαζεύει περισσότερη σκόνη από το βαμβάκι και έχει επίσης μεγάλη πιθανότητα να φιλοξενήσει ζωύφια! 

Η αλλαγή σε ένα οργανικό στρώμα φιλικό προς τα αλλεργιογόνα αφαιρεί ένα από τα αγαπημένα μέρη που λατρεύουν ταtακάρεα της σκόνης. Τα υποαλλεργικά στρώματα από φυσικό λατέξ είναι πιο δύσκολο για τα ακάρεα της σκόνης να τρυπώσουν, πράγμα που σημαίνει ότι το στρώμα σας χρειάζεται λιγότερο συχνό καθάρισμα, ενώ σας κρατά μακριά από τα αλλεργιογόνα των ακάρεων σκόνης όλη τη νύχτα. 

Write a comment

Your email address will not be published. All fields are required